22 Δεκ 2011

"Μαμά πεινάω".... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...!!!!

Ακούμε συνεχώς στις ειδήσεις για παιδάκια που λιποθυμάνε στα σχολεία από υποσιτισμό, για ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους και δεν έχουν να φάνε και πολλά τέτοια δυσάρεστα. Σίγουρα δεν θα αλλάξουμε εμείς αυτή την κατάσταση, μακάρι να είχαμε τη δύναμη, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο αυτούς τους ανθρώπους. Από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και για άπειρο (ελπίζω) χρόνο,  ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Δούκας, Θανόπουλος, Κρητικός, Lidl, Μασούτης και Μπαλάσκας, συγκεντρώνουν τρόφιμα για την ενίσχυση των συσσιτίων τοπικών Μητροπόλεων. Ας προσφέρει ο καθένας στο μέτρο που μπορεί, γιατί κάθε βοήθεια έχει αξία..!!!! Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται είναι ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι και γενικά όσα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν χρειάζονται ψυγείο.
Τα συμβεβλημένα καταστήματα που συμμετέχουν θα τα βρείτε στο site του ΣΚΑΪ. Για να εισέλθετε στο ΣΚΑΪ πατήστε εδώ : ΣΚΑΪ site - Συγκεντρώνουμε τρόφιμα!!





by I.

4 σχόλια:

  1. Exeis idea posa lefta exei o Vasilopoulos!?? Na paei na agorasei ola ta vivlia prepei!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανώς κανένας Βασιλόπουλος δεν θα μπει στην διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Και δεν πρέπει να κοιτάμε πόσα λεφτά έχει ο Βασιλόπουλος αλλά πόσα μπορούμε εμείς να διαθέσουμε γι'αυτούς τους ανθρώπους. Σε ποια βιβλία αναφέρεσαι..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala,allo ena dwrean diafimistiko kolpo mou moiazei pou aytoi vazoun ena karotsaki sup[ermarket kai kala vazeis trofima apto ysterima sou!tsampa diafimisi pairnon mono pou akougontai! sta supermarket pou toda den mou gemise to mati pantws! an theloun mia kouta kathe katastima estw apo monoi tous kai ekei thaxe terastia allagi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε/φίλη μου. Επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε κατάστημα του Βασιλόπουλου, σε πληροφορώ ότι την προηγούμενη φορά η συμμετοχή ήταν τεράστια και αυτή τη φορά επίσης πολύ μεγάλη προς το παρόν. Σίγουρα όλοι αυτοί οι φορείς που συμμετέχουν σε όλο αυτό επωφελούνται λόγω διαφήμισης και τζίρου αλλά δεν πρόκειται περί προπαγάνδας, επωφελούνται και οι ευπαθείς ομάδες επίσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή